Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Velikoj Britaniji

Tinejdžerica (15) umrla nakon što je pojela dva esctasyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 60-godišnjeg odgajatelja zato što je njegova 15-godišnja kći umrla nakon što je u roditeljskom domu pojela esctasy.

Brian Dodgeon uhićen je nakon tragedije koja se dogodila u njegovom domu, dok je on bio odsutan, piše The Sun. Tinejdžeri su u kući pronašli popriličnu količinu droge skrivene u spavaćoj sobi, među kojoj je bilo ecstasya, LSD-a i ketamina.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

15-godišnja Issy Reilly-Jones je kolabirala nakon što je uzela dva ecstasyja te preminula u Nottinbg Hillu prije nego što je stigla u bolnicu. Troje tinejdžera koji su također bili u kući, prevezeni su u bolnicu zbog grčenja tijela.  Zabavi je prisustvovalo još ljudi, no oni su se razbježali prije nego što je policija stigla.

Issy je pozvala nekoliko prijatelja kod sebe nakon što su roditelji otišli za vikend od kuće. Navodno su tablete esctasyja kružile po kuće i jele se kao da su slatkiši. Izvor britanske policije tvrdi da je 15-godišnjakinja naglo kolabirala nakon što je pojela dvije tablete.

Tada su prestravljeni tinejdžeri pozvali Hitnu pomoć, no kada su liječnici došli u stan, Beatricino srce više nije radilo. Ni nakon nekoliko pokušaja liječnici je nisu uspjeli oživjeti. Jedva djevojka i dvoje 14-godišnjaka prevezeni su u bolnicu zbog grčenja tijela, no njihovo stanje je stabilno. Brian Dodgeon, stručni odgajatelj priznat od strane struke, uhićen je zbog posjedovanja droge i zanemarivanja djeteta.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene