Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tinejdžerica promijenila ime u 'Rezanje i seciranje.com'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna američka tinejdžerica legalno je promijenila svoje ime u 'Rezanje i seciranje.com' kako bi protestirala protiv seciranja životinja na satovima biologije u školama.

Jennifer Thornburg želi da je sada zovu Rezanje. Njeno novo legalno ime zapravo je internet adresa stranice koju je izradila PETA.

Pročitajte i ovo Hladna fronta dolazi do Hrvatske Poruke stižu na mobitele Snijeg, olujni vjetar, mećava, zapusi! Civilna zaštita upozorava na veliku promjenu vremena koja stiže noćas Slika nije dostupna Topeka mijenja ime Grad odlučio promijeniti ime u Google

'Nije se puno toga promijenilo u mom životu osim što sada moram više puta ponoviti svoje ime kada se upoznajem s novim ljudima', rekla je Rezanje lokalnim medijima.

'Jednom kada shvate kako se zovem žele znati više i o toj stranici' objašnjava Rezanje.

Dodala je kako je obitelj još uvijek zove Jennifer.

'Trebat će mi vremena da prihvatim njezino novo ime. Za mene je još uvijek Jennifer. Razumijem zašto je to učinila i poštujem njezinu odluku', rekao je njen otac.

Rezanje se počela protiviti seciranju u školama kada je morala secirati pile, nakon čega joj je skoro pozlilo. Sada radi za PETA-u čiji je aktivni član.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene