Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila

Tinejdžerica porijeklom iz BiH sama je organizirala pljačku u kojoj je ubijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica Claudia Hidic, porijeklom iz BiH, ubijena prošli mjesec tijekom pljačke u Foth West, u SAD-u, bila je organizatorica tog događaja.

Bivša učenica srednje škole Euless Trinity ubijena prošli mjesec u Foth Westu, u saveznoj državi Texas, bila je sudionica pljačke koju je pomogla isplanirati, izvijestila je policije, prenosi Star Telegram.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Ilustracija razbojništvo u stanu Opljačkan bjelovarski jerej: Isprevrtali stvari, ukrali veću količinu novca

Claudia Hidic (17) pretvarala se da su je otela dva muškarca koja su ušla u kuću u kojoj je već bilo nekoliko osoba, uključujući i desetogodišnju djevojčicu. Ali, prema otkriću policije, ona je zapravo sama angažirala mladiće da ukradu novac i oružje iz kuće.

To su novi dokazi u ovom slučaju koji se u američkoj javnosti prati s velikim interesom. Sudionici pljačke, 21-godišnji Terrance Crumley i Curtis Fortenberry trenutačno su u pritvoru.

Pljačka kuće koja se dogodila 28. lipnja otela se kontroli kada su prisutni u kući posegnuli za oružjem. Fortenberry je ranjen u obje noge, a Hidic upucana u glavu.

Crumley i Fortnberry policiji su otprije već poznati, također zbog krađa te napad na jednu osobu koja je zadobila tjelesne ozljede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene