Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirala cijelu školu

Tinejdžerica pola godine lagala da je trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnja Gaby Rodriguez iz SAD-a pola je godine glumila trudnoću pred kolegama i profesorima iz škole, ali i većim dijelom rodbine.

Mnogi su ostali šokirani kada je Gaby na školskoj zabavi ispod majice izvukla lažni trbuh. Njezino glumljenje trudnoće trajalo je pola godine, a sve je bilo u svrhu školskog projekta 'Stereotipi, glasine i statistika'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva

Naime, Gaby je htjela istražiti i pokazati koliko su prisutni stereotipi i tračevi u slučajevima tinejdžerskih trudnoća. Kako bi joj projekt uspio Gaby je pola godine lagala prijateljima, učiteljima i većini svoje obitelji, piše Torontosun.com. Istinu su znali samo njezina majka, dečko i ravnatelj.

>> Čudo: Beba ide kući nakon što je preživjela porod u 22 tjednu trudnoće!

Gaby je nosila široke majice kako bi izgledalo da skriva svoj trudnički trbuh, a s vremenom je počela nositi i lažni trbuh, dok joj je lažni termin trebao biti ubrzo nakon mature. Iako će rezultate projekta predstaviti tek idući mjesec Gabyna najbolja prijateljica je ispričala kako su ljudi za Gaby govorili da se drugačije ponaša, a jedna je osoba rekla da je 'Gaby ili oduvijek bila iritanta ili da ona to tek sad primjećuje'.

Ravnatelj Trevor Greene rekao je da se divi njezinoj hrabrosti za lažiranje trudnoće. 'Ona se odrekla zadnje godine škole kako bi saznala kako je to biti potencijalna majka u ovim okolnostima. Divim se i njezinoj majci što ju je poduprla', rekao je Greene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene