Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka molila za milost

Tinejdžer ubijen zbog ljubavnog pisma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan tinejdžer iz Indije pretučen je, vučen niz ulicu, a zatim bačen pod vlak samo zato što se usudio napisati ljubavno pismo djevojci iz druge kaste.

Manisha Kumara otela je skupina iz druge kaste na putu prema školi. 15-godišnjak je napadnut, ošišan na ćelavo, a zatim izložen ruglu na ulicama dok je njegova majka molila za milost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost Ilustracija Tragedija u Srbiji Strašna nesreća: Tinejdžer stradao u improviziranoj teretani - "Pao je na šipku i slomio vrat"

Napadači su zatim dječaka odveli do obližnje pruge gdje je bačen pod teretni vlak. Njegova majka bespomoćno je gledala kako joj sin nestaje pod kotačima vlaka.

Svjedoci tvrde da policija nije uspjela zaustaviti pobješnjelu rulju, no jedan čovjek je uhićen, a jedan policajac suspendiran sa dužnosti.

Policija je potvrdila kako je tinejdžer bio u vezi s djevojkom iz druge kaste no njena obitelj to nije odobravala.

U nekim dijelovima Indije još uvijek se zadržao običaj da obitelji iz različitih kasta posegnu za toliko drastičnim mjerama kako bi se zadržala 'obiteljska čast'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene