Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo i sam nastradao

Dezodoransom raznio hotelsku sobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnjak je raznio svoju hotelsku sobu dok je udisao pare dezodoransa. Tinejdžer se trenutno nalazi u bolnici s ozbiljnim ozljedama nakon eksplozije koja je bila toliko jaka da je oštetila zidove i raznijela prozore.

Kevin je došao u hotel u njemačkom gradu Duisburgu prije dva tjedna, a humanitarna udruga evangelističke crkve koja se za njega brinula, iznajmila mu je sobu na dugom katu. Upravitelj hotela je izjavio: 'Uvijek smo mislili da miriše iznimno jako. Smatrali smo kako koristi prilično puno dezodorana.' No Kevin ga nije koristi da lijepo miriši, već je udisao pare kako bi se omamljivao.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

Tu večer je opet udisao pare u svojoj sobi koju je cijelu ispunio plin. Omamljen i nesvjestan da je u opasnosti zapalio je cigaretu. Pare su se zapalile i došlo je do masivne eksplozije. 'Zvučalo je kao bomba', izjavio je jedan svjedok. Gusti dim proširio se cijelim hotelom.

Tinejdžer se izvukao iz krhotina samo u donjem rublju te je odmah prebačen u bolnicu. Samo nekoliko sati prije pokušao je ukrasti limenke dezodorana iz lokalne trgovine. Policija je u njegovoj sobi pronašla 150 praznih limenki. Trenutno je pod istragom zbog počinjenja materijalne štete od 15 tisuća eura.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene