Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjeci izbora

Timošenko nazvala Janukovičeva obećanja lažnima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinska premijerka Julija Timošenko prekinula je u četvrtak trodnevnu šutnju nakon poraza na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju, na kojima je pobjedu odnio njezin protivnik Viktor Janukovič, nazvavši njegova izborna obećanja lažnima.

'Nakon izbora, polako se počinje s lažima', rekla je premijerka na sastanku s članovima vlade. Komentirala je glasovanje parlamenta o planu zakona o povećanju 'socijalnih normi', koje Janukovič nije podupro, unatoč tomu što je tijekom izborne kampanje kazao kako će učiniti sve što može kako bi se životni standard Ukrajinaca poboljšao.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Slika nije dostupna EU traži njezino oslobađanje Sporazum EU-a i Ukrajine propao zbog slučaja Timošenko

'Ljudi bi trebali voditi računa o ovakvim stvarima kako bi u budućnosti dobro razmislili o svojim političkim preferencijama', kazala je. Timošenko je najavila sudsku žalbu, nastojeći osporiti rezultate izbora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene