Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se odgovor Alžira

Tijelo francuskoga ubojice možda će pokopati u Alžiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo ubojice koji je u Francuskoj ubio sedam osoba bit će u četvrtak poslano avionom u Alžir ako ga ta zemlja prihvati, rekao je u srijedu predstavnik jedne od najvećih pariških džamija.

Abdallah Zekri rekao je da je tijelo Mohameda Meraha sad u bolnici u Toulouseu, a alžirske vlasti još moraju odlučiti žele li ga primiti. Francuski su mediji objavili da Merahov otac traži pokop u Alžiru. 'Alžir još nije pristao', rekao je Zekri.

Mohameda Meraha, 23-godišnjeg samozvanog islamističkog radikala koji je ubojstva priznao, prošli je četvrtak u pucnjavi nakon 30-satne opsade njegove zgrade ubila policija.

Merahov otac koji živi u Alžiru u utorak je napao francuske vlasti što su mu ubile sina te rekao da želi tužiti Francusku. Mohamed Merah ubio je trojicu francuskih vojnika te troje djece i učitelja u tuluškoj židovskoj školi. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregled godine Stravični zločini koji su u 2012. šokirali svijet Slika nije dostupna Komunicirao s ljudima iz 20 zemalja Koga je ubojica iz Toulousea zvao u Hrvatsku?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene