Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dočekali ih ožalošćeni

Tijela izraelskih turista stigla u domovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela izraelskih turista koji su poginuli u terorističkom napadu na istoku Bugarske, stigla su u domovinu.

Pet ljesova u Tel Avivu dočekale su stotine ožalošćenih. U ime izraelske Vlade obratio im se ministar turizma, koji je sugrađane diljem svijeta pozvao na oprez. Zračna luka u Burgasu sinoć je ponovno otvorena za promet. Bombaški napad na autobus s turistima posjetitelje nije zabrinuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi"

'Posljednjih šest godina prisutna je stalna prijetnja od terorizma, rakete padaju svaki dan. Već smo navikli na to', rekao je Alexei, turist iz Izraela.

>> Raznesen autobus s turistima u Bugarskoj: 'To je iranski terorizam!'

'U današnje vrijeme ovako nešto može se dogoditi bilo gdje u svijetu. Sigurno ćemo se vratiti u Burgas. Možda ne sljedeće godine, ali sigurno hoćemo', kaže Janni, turistica iz Danske.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene