Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u sudnici

'Ti si ratni zločinac!' - prosvjednik prekinuo svjedočenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočenje bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira prekinuo je muškarac koji je upao u sudnicu i Blaira optužio da je uzimao novac za rat u Iraku.

'Ovog čovjeka treba uhititi zbog ratnih zločina u Iraku. JP Morgan su ga isplatili 3 mjeseca nakon što je napao Irak', riječi su prosvjednika koji je uspio ući u sudnicu i na nekoliko sekundi prekinuti svjedočenje bivšeg premijera Tonyja Blaira kome je sve i bilo namjenjeno.

Pročitajte i ovo Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Optuženi se požalio na bolove Mlađan ipak ne izlazi iz zatvora, odgođeno suđenje za krvavi napad u lepoglavskoj kaznionici Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Optužbe zakomplicirale kandidaturu Trumpov kandidat za Vrhovni sud poriče optužbe, navodna žrtva spremna javno svjedočiti

Prosvjednika je osiguranje udaljilo iz sudnice, a Tony Blair je rekao da su to sve neistine te je, iako mu je sudac rekao da se ne mora referirati na optužbe, rekao da je njegova veza JP Morganom bila u skladu sa zakonom i na regularan način plaćena.

Sudac Leveson je mirnim tonom rekao da mu niej jasno kako je nepoznati čovjek mogao proći svo osiguranje i prekinuti suđenje te je zatražio hitnu istragu.

Inače, bivši britanski premijer na sudu svjedoči u slučaju Ruperta Murdocha i prisluškivanja javnih osoba i žrtava ubojstava od strane novinara tabloida News of the Worlda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Fac ebooku i Twitteru . Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene