Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vratima stana u Vatikanu

Papa Franjo opet iznenadio cijeli svijet: Njegova poruka mnoge će ostaviti bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo je poslao poruku svijetu. Od samopomoći do vica, na svojim ulaznim vratima Papa je objesio natpis kojim je poručio ljudima da "prestanu grintati i poboljšaju svoj život".

Ako se netko pitao što papa Franjo misli o ljudima koji se stalno žale, odgovor je izvješen na vratima njegova skromnog stana u Vatikanu, "NE KUKAJTE".

Pročitajte i ovo Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem Papa Franjo na misi Papa uputio važnu poruku: "Trebali bi živjeti svaki dan i svaki trenutak sa zahvalnošću i nadom"

Na talijanskom jeziku i slovima u crveno-plavoj boji piše da "prekršitelji pate od sindroma stalnog osjećaja žrtve, kao i od manjka humora te sposobnosti rješavanja problema".

Fotografija znaka objavljena je na internetskoj stranici Vatikan Insider, a potvrdio ju je urednik Andrea Torinelli, novinar blizak Franji koji je Papu intervjuirao nekoliko puta.

"Kazna se udvostručuje ako se prekršaj počini u prisutnosti djece. Da biste iz sebe izvukli ono najbolje, koncentrirajte se na svoj potencijal, a ne na svoja ograničenja", stoji u dodatku teksta.

I na kraju zaključak: "Prestanite grintati i poboljšajte svoj život".

Znak je Papi nedavno dao talijanski psiholog i autor knjiga o samopomoći Salvo Noe. Franjo mu je tada obećao da će iz vica staviti znak na ulazna vrata svog stana. (HINA)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene