Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Teška prometna nesreća u Zaboku: Vozač pregazio mladi bračni par

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći je teško ozlijeđeno dvoje pješaka i vožač automobila.

U petak oko 19 sati dogodila se teška prometna nesreća u zabočkoj ulici Matije Gupca, kod poznatog zavoja u mjestu Zabok. U nesreći je teško ozlijeđeno dvoje pješaka i vozač osobnog automobila.

Pročitajte i ovo Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Policijski očevid još je u tijeku, tako da službenih informacija o ovom događaju za sada nema, no, prema pričama očevidaca, vozač BMW-a velikom je brzinom došao iz smjera Pavlovca te u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Prilikom slijetanja, na nogostupu je pregazio dvoje pješaka, mladi bračni par iz Zaboka, te ih tom prilikom teško ozlijedio, prenosi Zagorje.com.

Dvoje pješaka, kao i vozač BMW-a, prevezeni su u Opću bolnicu Zabok, javila je Policijska uprava krapinsko –zagorska, a više detalja o samoj nesreći znat će se nakon policijskog očevida.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene