Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebačeni u bolnicu

Teška nesreća u Međimurju: Ozlijeđene tri osobe, vatrogasci izvlačili ljude iz automobila

Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine)
Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Me?imurske novine
Aktualno Galerija Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Foto: Me?imurske novine Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Foto: Me?imurske novine +0 Teška nesreća u Međimurju (Foto: Međimurske novine) Galerija 1/3 >>
U teškoj prometnoj nesreći na cesti između Brezja i Šenkovca ozlijeđene su tri osobe koje su prebačene u bolnicu.

Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 9:15 dogodila na cesti između Brezja i Šenkovca, javljaju Međimurske novine.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

U sudaru su sudjelovala dva osobna automobila, a ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu u Čakovcu. Na teren su osim policije izašli i Vatrogasci JVP-a Čakovec koji su ljude izvlačili iz automobila.

Cesta Brezje – Šenkovac zatvorena je za promet, a u tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene