Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogi zarobljeni u vagonima

TEŠKA NESREĆA Poginulo 20 ljudi, ozlijeđeno ih je 100

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva ekspresna vlaka djelomice su izbačena iz tračnica na poplavljenom mostu iznad rijeke u središnjoj Indiji tijekom noći pri čemu je poginulo najmanje 20 ljudi, a ozlijeđeno 100, priopćila je u srijedu vlada.

Ronioci su koristeći plinske rezače izvlačili putnike zarobljene u poplavljenim vagonima i do jutra je spašeno 300 ljudi, rekli su dužnosnici. Desetine su prebačene u bolnice u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

"Provjeravamo sve vagone u potrazi za zarobljenim putnicima", rekao je vladin glasnogovornik Anil Saxena.

Dvanaest vagona vlaka Kamayani Express koji prometuje od Mumbaija do Varanasija iskočilo je iz tračnica u blizini Harda u središnjoj saveznoj državi Madhya Pradesh nešto prije ponoći. Šest vagona Janata Expressa iskočilo je iz tračnica otprilike u isto vrijeme, prioćilo je ministarstvo željeznica.

Obilne monsunske kiše i ciklon doveli su zadnjih dana do poplava, odrona zemlje i rušenja zgrada u Indiji u kojima je poginulo više od 100 ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene