Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ozlijeđenih

Hamburg: Nožem napadao ljude na ulici, jednu osobu izbo na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U popodnevnim satima u Hamburgu pomahnitali muškarac nožem je hodao ulicom. Jednu je osobu ubio, a više ozlijedio. Policija je izdala upozorenje od terorizma.

Oko 15 sati policija u Hamburgu zaprimila je nekoliko poziva uznemirenih građana koji su im javili da se ulicom kreće muškarac s nožem i napada ljude.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Napadač je ubrzo uhićen, a traži se još jedan muškarac. Policija je izdala upozorenje od terorizma.

Jedna je osoba ubijena, a nekoliko ih je ozlijeđeno u krvavom napadu nožem u supermarketu u njemačkom gradu Hamburg, objavila je policija.

Osumnjičeni je uhićen, ali motiv napada nije jasan. ''Nemamo točnu informaciju o tome koji mu je bio motiv napada kao ni broj osoba koje je ozlijedio'', stoji u policijskom priopćenju.

Napad se dogodio između Fuhlsbuttlera i Hermann Kaufmanna u distriktu Barmbek oko 15 sati po lokalnom vremenu.

Naoružana policija oformila je sigurnosni kordon i pozvala javnost da izbjegava to područje, dok se u isto vrijeme događa preusmjeravanje prometa, javlja RT.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene