Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispravak vijesti

Teretni zrakoplov koji se srušio u Kirgistanu ne pripada Turkish Airlinesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni zrakoplov koji se srušio 16. siječnja ove godine u Kirgistanu ne pripada zračnoj kompaniji Turkish Airlines kako je netočno navedeno u vijesti koju je Hina preuzela od agencije Reuters.

Odvjetničko društvo koje zastupa tursku zračnu kompaniju Turkish Airlines poslalo je zahtjev za ispravak članka "Teretni zrakoplov srušio se na selo, oštetio 15 kuća, najmanje 37-ero poginulih". Naime, teretni avion koji je srušio u Kirgistanu ne pripada zračnoj kompaniji Turkish Airlines kako je netočno navedeno u vijesti koju je Hina preuzela od agencije Reuters.

"Suprotno objavljenim navodima na vašem portalu dana 16.01.2017. godine u 07:07 sati, teretni zrakoplov prijevoznika ACT Airlines, registracijske oznake TC-MVL, an letu iz Međunarodne luke Hong Kong prema Međunarodnoj zračnoj luci Bishkek Manas, a koji se srušio blizu grada Bishkeka oko 01:40 (po srednjem vremenu), ne pripada Turksih Airlines-u niti je posada istog zrakoplova u bilo kakvoj vezi s Turkish Airlines-om", navodi se u zahtjevu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene