Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća

Televizor pao na 2-godišnjaka i ubio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak igrao se u dnevnom boravku kad je na njega pao televizor. Dječak je poginuo na licu mjesta.

Ova tragična nesreća dogodila se u gradu Port St. Lucie na Floridi, a lokalna policija izvijestila je kako se mališan penjao po komodi na kojoj se nalazio veliki televizor.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

'Dogodila se nesreća. To je tragična smrt', istaknuo je Tom Nichols, glasnogovornik policije, prenosi portal wpbf.com. Majka nesretno poginulog mališana, Crystal Brown istaknula je kako je njegov stariji brat pokušao maknuti televizor s njega.

'Rekao mi je, mama oprosti, pokušao sam, ali je televizor bio pretežak', ispričala je. Ona i suprug bili su u susjednoj sobi kad se nesreća dogodila. Začuli su buku i snažan udar, a kad su došli u sobu vidjeli su televizor na sinu. Brzo su ga maknuli i prebacili u bolnicu, no više mu nije bilo pomoći.

Nesreće poput ove tragične su, ali i česte u SAD-u, a roditelje bi trebalo podsjetiti da posebno učvrste težak i nestabilan namještaj, istaknula je Donna Bryan, glasnogovornica Vijeća za zaštitu okruga Palm Beach.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene