Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tbilisi žali što Moskva nastoji srušiti gruzijski režim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tbilisi je u reakciji na govor ruskog predsjednika Dmitrija Medvedeva, koji je izjavio da Mihaila Saakašvilija ne smatra gruzijskim predsjednikom, izrazio žaljenje zbog nastojanja Rusije da sruši legitimni gruzijski režim.

"Jako je žalosno što čelnik jedne velike zemlje koristi za civilizirani svijet neprihvatljive metode u svojim nastojanjima potkopavanja legitimne gruzijske vlade", rekao je tajnik gruzijskog Vijeća sigurnosti Aleksandar Lomaia.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozbiljna prijetnja ili ? Susjedi Rusije na nogama zbog gradnje vojne baze: "Putin će nas uvući u rat!" Slika nije dostupna Obnavljanje odnosa Nakon skoro 5 godina prvi izravni kontakti Tbilisija i Moskve

"Ruski predsjednik je izgubio kontrolu jer su propala njegova nastojanja rušenja gruzijske vlade", rekao je.

"Gruzijski predsjednik je demokratski izabran čelnik, njegova vlada i on imaju podršku gruzijskog naroda i međunarodne zajednice", naglasio je Lomaia.

Rusija Saakašvilija više ne smatra gruzijskim predsjednikom, izjavio je Dmitrij Medvedev i nazvao ga "političkim mrtvacem" u razgovoru kojeg je prenosila ruska televizija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene