Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjičavi otac

Tata policajac prisluškivao tete u vrtiću jer mu je dijete zaplakalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac djevojčice koja pohađa vrtić u slovenskome mjestu Šmarju pri Jelšah u vrećicu s njezinim igračkama stavio je napravu za prisluškivanje, što je priznao pošto su odgajateljice uređaj slučajno otkrile i slučaj prijavile policiji.

"Odmah sam o događaju obavijestila policiju i sve zaposlene", kazala je za Slovensku televiziju Jelka Kitak, ravnateljica vrtića, dodavši da je otac sve priznao i ispričao se ravnateljici i odgojiteljicama, u čije je odgojne metode navodno sumnjao jer je dijete jednom nakon odlaska iz vrtića plakalo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

"Bile smo šokirane jer su sumnje sasvim neopravdane. Radilo se o neopravdanom kršenju autonomije javne obrazovne ustanove i naše privatnosti", kazala je ravnateljica.
Potvrđeno je kako je osumnjičeni otac aktivni policajac, a napravu je u vrećicu s igračkama postavio da bi prisluškivao što se u vrtiću događa između djece i odgajateljica. Isto je ponovio nekoliko dana.

S obzirom na to da je sumnjičavi tata i policajac, odnosno službena osoba, slučaj je preuzelo specijalizirano tužiteljstvo u Ljubljani.

Ukoliko bude optužen i osuđen, zbog neovlaštenog bi prisluškivanja i povrede privatnosti mogao dobiti kaznu do pet godina zatvora, objavili su slovenski mediji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene