Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savjetovao ga - vrač!

Strašno: Zazidao djevojku i držao je zatočenu punih 8 mjeseci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanzanijska policija oslobodila je djevojku iz betonske tamnice u koju ju je, prema napucima seoskog vrača, zazidao njezin dečko.

Tanzanijska policija došla je u jedno udaljeno selo prošli tjedan  nakon dojave susjeda koji su posumnjali da je netko u zatočeništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Tanzanija; ilustracija - 7 Životni poziv Don Ante Batarelo u Tanzaniji je proveo pet desetljeća i promijenio na stotine života: Afrička država postala je njegov drugi dom

Prizor koji su tamo zatekli je bio prestrašan. Jedan je muškarac, prema napucima seoskog vrača, svoju djevojku zazidao u betonsku tamnicu. Vrač je navodno muškarcu rekao kako, ako želi postati bogat, mora žrtvovati i zakopati osobu koju najviše voli, javlja Buzz Kenya. Muškarac je potom sazidao betonsku tamnicu, a 'krov' i rupu u stropu je pokrio daskom.

Djevojka, kojoj je 20-tak godina, bila je okovima vezana za zid u podzemnom zatvoru i potpuno gola. Hranjena je tek dva puta tjedno. Nekim čudom je u tim uvjetima preživjela punih 8 mjeseci. No, ne bez posljedica. Njezini leđni mišići su se spojili i trebat će mjeseci rehabilitacije da se oporavi.

U javnost je puštena i snimka spašavanja na kojoj se vidi njezina reakcija kada ponovno ugleda sunčevu svjetlost.

Muškarac je uhićen i čeka suđenje. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene