Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Genetičari u čudu

Tamnoputi par dobio plavokosu djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tamnoputi britanski bračni par oduševljen je s tek rođenom bebom, plavokosom i plavookom djevojčicom.

Malena Nmachi Ihegboro iznenadila je stručnjake genetike koji tvrde da djevojčica nije albino, piše londonski Sun. 44-godišnji Dad Ben, savjetnik za odnose s kupcima, priznao je kako se zajedno sa suprugom, nakon što je beba stigla na svijet, nije mogao prestati čuditi. 'Ona je prekrasna, čarobna beba', rekla je 35-godišnja Angela, majka plavokose djevojčice.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Sanja Martić Biočina - 4 Za Dnevnik Nove TV Liječnica o slučaju napuštene bebe: "To je učinjeno pod tim nabojem..." Dina Ćevid i Nikolina Grubišić Požar - 4 Intenzivno traže majku Dnevnik Nove TV doznaje što će se događati s bebom ostavljenom u kanti za smeće: "Istraga je zahtjevna, možda ima više počinitelja"

Ben je priznao da je bio iznenađen kada je Nemachi rođena, te da se čak šalio i pitao je li djevojčica njegova. Plavooka djevojčica ima starijeg brata i sestru, oboje tamnoputi, koji su bili presretni kada je malena stigla u obiteljsku kuću u južnom Londonu.

Plavokosa i plavooka Nmachi, čije ime u prijevodu znači ljepota od boga, zbunila je genetičare jer ni Ben ni Angela, koliko znaju, nemaju pretke bijele rase. No, genetičari pretpostavljaju da ipak postoje davni preci bijele rase te da su se geni o ovom slučaju neuobičajeno 'poigrali'. 'Moja žena mi je iskrena. No, i da nije, nema šanse da bi beba ovako izgledala', dodao je otac djevojčice. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene