Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijenjeno 24 tisuće luksuznih marki

Talijanski Kinez prodavao krivotvorine poznatih marki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski carinici vjeruju da Kinez nije samo preprodavao nego i izrađivao lažne marke.

Više od 24 tisuće luksuznih predmeta, krivotvorina poznatih svjetskih robnih marki, zaplijenili su talijanski carinici u trgovini donjim rubljem u mjestu Lamezia Terme u Kalabriji, na jugu Italije, javila je u srijedu talijanska agencija ANSA.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo dvije tone Uskok podignuo optužnicu protiv 14 švercera duhana: Oštetili su državu za 220 tisuća eura Ilustracija Zabranjene tvari Policija se pohvalila ulovom na Trešnjevci: Propao posao s prodajom speeda i stereoida

Tijekom pretrage trgovine, koja je u vlasništvu jednog 36-godišnjeg Kineza, carinici su u stražnjoj prostoriji pronašli veliku zalihu krivotvorene robe i tkanina za izradu odjevnih predmeta. Istražitelji smatraju da je u pitanju radnja za izradu krivotvorene robe.

Među zaplijenjenim predmetima ima novčanika, satova, pojaseva i nakita s oznakama poznatih proizvođača poput Louisa Vuittona, Guccija, Fendija, Chanela, Guessa, Dolce&Gabbane, Bulgarija i Diora. Kineskom prodavaču prijeti tužba za prodavanje krivotvorenih predmeta uz otegotne okolnosti zbog namjeravane proizvodnje krivotvorina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene