Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući prizori

Talibani objavili video smaknuća pakistanskih vojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na videu se vidi petnaest pakistanskih vojnika poredanih jedan do drugog s povezom preko očiju i rukama na zatiljku trenutak prije no što će biti smaknuti metkom u potiljak.

Radi se o vojnicima otetima 23. prosinca prošle godine koji na snimci stoje leđima okrenuti jednom talibanu koji u rukama drži AK-47 ili tzv. kalašnjikov.

Pročitajte i ovo Vatrena kugla Neočekivano VIDEO Jedna od najjačih vojski svijeta vratila se srednjovjekovnom oružju Ilustracija UNICEF se obratio talibanima Tisuću dana otkako su djevojčicama zabranili školovanje

Netom prije ispaljivanja metaka jedan od talibana govorio je o osveti, jer 'još uvijek nisu zaustavljena ubojstva njihovih suboraca od strane pakistanskih vojnika'. Jedan od pakistanskih vojnika istovremeno govori o tome kako su ih talibani zarobili.

Zarobljeni pakistanski vojnici šutke stoje jedan pokraj drugoga povezanih očiju dok njihovi krvnici pjevaju u slavu svog boga.

Kod objavljivanja ovog videa talibani su istaknuli da je to upozorenje pakistanskoj vojsci koja broji 600 000 vojnika i koja 'unatoč brojčanoj nadmoći nije uspjela poraziti talibane', piše Daily Mail.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene