Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući prizori

Talibani objavili video smaknuća pakistanskih vojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na videu se vidi petnaest pakistanskih vojnika poredanih jedan do drugog s povezom preko očiju i rukama na zatiljku trenutak prije no što će biti smaknuti metkom u potiljak.

Radi se o vojnicima otetima 23. prosinca prošle godine koji na snimci stoje leđima okrenuti jednom talibanu koji u rukama drži AK-47 ili tzv. kalašnjikov.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Velike razlike Sve glasniji sukob unutar izraelske vlasti: Netanyahu ljut zbog nove odluke vojske Višenamjenski borbeni avioni Rafalei POSTANI HRVATSKI VOJNIK Vojska u Osijeku: Moćni borbeni avioni letjet će iznad Slavonije

Netom prije ispaljivanja metaka jedan od talibana govorio je o osveti, jer 'još uvijek nisu zaustavljena ubojstva njihovih suboraca od strane pakistanskih vojnika'. Jedan od pakistanskih vojnika istovremeno govori o tome kako su ih talibani zarobili.

Zarobljeni pakistanski vojnici šutke stoje jedan pokraj drugoga povezanih očiju dok njihovi krvnici pjevaju u slavu svog boga.

Kod objavljivanja ovog videa talibani su istaknuli da je to upozorenje pakistanskoj vojsci koja broji 600 000 vojnika i koja 'unatoč brojčanoj nadmoći nije uspjela poraziti talibane', piše Daily Mail.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene