Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme je novac

Taksisti uriniraju u plastične boce i ostavljaju ih po gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konkurencija je žestoka, a vrijeme je - novac.

Vozači Ubera, taksi službe koja funkcionira preko aplikacije i koja je najavila svoj dolazak u Hrvatsku, imaju neobične navike. Bar prema onome što je uočeno u Londonu.

Naime, kako ne bi gubili previše vremena, a ono je dragocjeno u žestokoj tržišnoj utakmici, neki vozači Ubera radije preskoče pauzu nego da izgube mušteriju. I to ne pauzu za ručak nego za odlazak na wc pa uriniraju u plastične boce koje onda ostavljaju po gradu, piše Independent.

Tvrdi to nekolicina mušterija koje su svoja iskustva podijelile na društvenim mrežama. Tako je Stephen Hough napisao: 'Vozač mi je kazao da mora na zahod, a kad sam primijetio da je Sturbucks blizu, rekao je: O, nema veze. Imam bocu', i pokazao na pod.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 62 posto njih - da VIDEO Piškite li u moru? Evo što o tome kažu stručnjaci Slika nije dostupna Što kažete na ovo? VIDEO Njima je dosta besramnika koji uriniraju po cijelom gradu...

Uber kod korisnika izazvao oduševljenje, taxistima 'pao mrak na oči'

Slične priče potvrdili su još neki korisnici Ubera.

Iz Ubera pak demantiraju da imaju išta s čudnim navikama svojih vozača.
'Oni su nisu naši zaposlenici, nego rade za sebe. Mi ih samo povezujemo s narudžbama. Mogu stati kad god želei odmoriti se koliko žele', poručio je glasnogovornik Ubera.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene