Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičene dvije ženske osobe

Taksist izbole, skinule ga i opljačkale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Sremskoj Mitrovici rasvijetlila je ubojstvo taksiste, 71-godišnjeg Rade Aćimovića iz sela Kuzmin. Njega su u noći s 30. na 31. ožujak u selu Laćarak kod Sremske Mitrovice ubile 30-godišnja Snežana V. i 31-godišnja Zorica K., obje iz Mitrovice.

Aćimović je pronađen mrtav u svojem taksi vozilu u selu Laćarak, u ulici Trive Vitasovića, piše Kurir. Usmrćen je s više uboda nožem, osobito u predjelu trbuha. Po tragovima koje su ostavile za sobom, očito je da su ubojice namjestile da sve izgleda tako da je taksist pokušao silovati mušteriju te da je došlo do sukoba u kojem je stradao. Policija pretpostavlja da su Snežana i Zorica zbog toga svukle taksistu do gole kože. U vozilu nije bilo većih tragova krvi pa se pretpostavlja da je taksist prvo ubijen, pa tek onda svučen do gola te zatim vraćen u vozilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beograd: Pilotu Šišiću odbijena molba za otpust iz zatvora Slika nije dostupna Emir Šišić neće uskoro na slobodu

Kolege primjetile čudnu žena koja je ušla u taksi

Žrtvine kolege pričaju da su Aćimovića zadnji put vidjeli noć prije likvidacije. Vidjeli su ga oko 23,30 sati u Mitrovici, kada je u njegov taksi ušla mlađa žena. Kažu da im je izgledala čudno, kao da je pijana ili drogirana. Upravo su zapažanja drugih taksista bila trag policiji da krenu u potragu za ubojicama. Za samo tri dana dvije žene su privedene; lisice su prvo stavljene Snežani V., a zatim i Zorici K. One se sumnjiče da su te večeri ubile ubile taksistu, skinule mu odjelu i uzele novčanik, a u vozilu su ostavile sve njegove dokumente. Istražni sudac osumnjičenim ženama odredio je pritvor od 30 dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene