Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač na ispitivanju

Taksi se zabio u ljude u Bostonu, 10 ozlijeđenih, neki u kritičnom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taksist koji je u ponedjeljak uletio među pješake nedaleko od zračne luke u Bostonu, ozlijedivši pritom 10 ljudi, izgubio je kontrolu nad vozilom. Nesreću nije izazvao namjerno, objavila je policija.

Incident se, oko 13:40 po lokalnom vremenu, dogodio na stajalištu za taksije na zračnoj luci Boston-Logan.. Snimke s mjesta incidenta prikazuju taksi koji se zabio u zgradu. Policija je područje nesreće okružila.

Uzrok incidenta još nije utvrđen, no "ništa ne ukazuje na to da je bio namjeran", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih

Nakon što je pokosio pješake, 56-godišnji vozač zaletio se u zid zgrade. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu, a neki su u kritičnom stanju, navodi policija, koja vozača trenutačno ispituje.

Ovaj incident dogodio se usred priprema Amerikanaca za proslavu Dana nezavisnosti. Upravo su posljednjih dana aktualna upozorenja u toj zemlji koja se tiču i potencijalnih terorističkih napada s vozilima, kakvima smo već ranije svjedočili.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene