Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog je ljubavnica

Tajvanka raskomadala supruga pred unukom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nevjere je jedna Tajvanka ubila svojeg 55-godišnjeg supruga pred njihovim desetogodišnjim unukom, a zatim ga raskomadala, izvijestila je policija.

Bračni par uzgajivača svinja iz Tuchenga, blizu Taipeija, često se u zadnje vrijeme svađao, kako su kazali njihovi susjedi, jer je gospodin Chiang imao ljubavnicu i često izbivao iz kuće te dolazio kući u sitne sate, rekao je glasnogovornik policijske postaje Tucheng.

Pročitajte i ovo Razoran potres na Tajvanu - 1 na Tajvanu VELIKA GALERIJA Stravičan potres u slikama Potres na Tajvanu iz minute u minutu VIDEO Pogledajte sekunde strašnog potresa: Zgrada se urušila na ulicu, neki su se jedva izvukli

Chiang je u petak došao kući pijan iza ponoći. Nakon što je zaspao, supruga Wu izbola ga je nožem kojim se služe svinjokolju, a zatim ga raskomadala. Potom je sjela u fotelju i mirno dočekala policiju.

Desetogodišnji unuk, koji je živio s bakom i djedom, nakon što mu je umro otac, sve je vidio te je pobjegao kod ujaka u susjednu kuću i sve mu ispričao.

'U braku su bili 40 godina, no moj šogor je imao ljubavnicu i nije se dobro brinuo o obitelji pa je moja sestra izgubila živce i na kraju ga ubila', rekao je ujak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene