Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Tajlandu uhićen kanadski pedofil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandska policija u petak ujutro je na sjeveroistoku zemlje uhitila Kanađanina Christophera Paula Neila (32), optuženog za održavanje seksualnih odnosa s dječacima u Vijetnamu i Kambodži, za kojim je potjernicu raspisao Interpol.

Pedofila poznatog i po nadimku Vico, podrijetlom iz predgrađa Vancouvera, Interpol je počeo tražiti nakon što su na internetskim stranicama osvanule njegove fotografije s maloljetnicima.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Crvena panda unosan posao ZOO na aerodromu: U prtljazi nosili crvene pande, majmune, zmije, ptice...

Tajlandsko je pravosuđe u četvrtak izdalo nalog za njegovim
uhićenjem, nakon što su ga dvojica tajlandskih dječaka optužila da im je platio za oralni seks prije nekoliko godina, u dobi kad imali devet i 14 godina, izvijestio je France presse.

Neal, profesor engleskog jezika u Južnoj Koreji, prošli je tjedan iz te zemlje doputovao u Bangkok, gdje su ga u zračnoj luci snimile sigurnosne kamere, što je policiji omogućilo da mu uđe u trag.

Detektivi i policija iz nekoliko zemalja pokušavaju uhititi Neala
otkad su prije tri godine njemački stručnjaci otkrili fotografije
objavljene na internetskim stranicama na kojima se vidi kako siluje dječake iz Vijetnama i Kambodže, među kojima neki imaju samo šest godina. 

Ako ga Tajlandski sud proglasi krivim, 32-godišnji profesor u zatvoru bi mogao provesti idućih 20 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene