Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon toga presudio i sebi

Tajlađanin izravno na Facebooku prenosio ubojstvo 11-mjesečnog djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlanđanin je izravno na društvenoj mreži Facebook Live prenosio ubojstvo 11-mjesečne djevojčice i zatim počinio samoubojstvo, navela je u utorak policija, samo nekoliko dana nakon što je na istoj društevnoj mreži izravno emitirano ubojstvo.

Prijatelji tog Tajlanđana su upozorili policiju Phuketa na objavu. "Bili su već mrtvi kada sam došao u na mjesto drame u ponedjeljak poslijepodne", rekao je policijski dužnosnik i dodao da je na mjestu zločina pronađen pametni telefon.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Policija je objasnila da se Wuttisan Wongtalay posvađao s majkom djevojčice, ali nije mogla precizirati je li on otac djeteta.

Facebook je videoisječak ocijenio groznim i dodao da sadržajima te vrste nije mjesto na Facebooku.

Sve se zbiva nekoliko dana nakon slučaja u Clevelandu kada je jedan 37-godišnjak ubio umirovljenika, nasumce izabranog na ulici i objavio snimku na Facebooku. Nakon tri dana potrage počinio je samoubojstvo.

Generalni direktor Facebooka Mark Zuckerberg je obećao da će njegova tvrtka poduzeti sve potrebno za sprečavanje takvih tragedija. Ta ubojstva nisu prva objavljena izravno na internetu, nakon dvostrukog ubojstva u veljači u Chicagu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene