Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mozak terorista'

Tajland: Produžen policijski sat, uhidbeni nalog za Shinawatru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandske vlasti su produljile policijski sat za još četiri dana i izdale nalog za uhićenje bivšeg premijera Thaksina Shinawatre zbog 'terorizma', doznaje se od službenog izvora.

'Vlada je odobrila produljenje policijskog sata od 25. do 28. svibnja u 4.00 sata', rekao je glavni tajnik Nacionalnog vijeća za sigurnost Tawil Pleansri. Za nepoštovanje odluke o uvođenju policijskog sata moguća je kazna od dvije godine zatvora ili globa od 40.000 bahta (oko 1.200 dolara).

Pročitajte i ovo Ivan Jakovčić Krešendo Samo opušteno: Pogledajte kako bivši ministar pjeva na egzotičnom jeziku Crvena panda unosan posao ZOO na aerodromu: U prtljazi nosili crvene pande, majmune, zmije, ptice...

>> Tajland: Izbori nakon potpunog prekida nemira

'Sud u Tajlandu odobrio je zahtjev odjela za posebnu istragu (DSI) za izdavanje uhidbenog naloga' zbog terorizma, rekao je Naras Savestanan, zamjenik direktora DSI-ja, dodavši da ima 'dovoljno dokaza' za Thaksinovo uhićenje. Bivši premijer (2001.-2006.) nedavno je odbacio optužbu da je 'mozak terorista' i da je priječio pregovore vlade i 'crvenih košulja' koji su više od dva mjeseca prosvjedovali tražeći ostavku vlade Abhisita Vejjajive. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene