Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Srbiji

Tajila trudnoću i bebu ugušila 10 minuta nakon porođaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požarevačka policija uhitila je Daliborku T. (36), inače iz Rijeke, osumnjičenu da je svoje tek rođeno dijete ugušila u selu Majilovac kod Velikog Gradišta u Srbiji. Obdukcijom je utvrđeno da je beba živjela desetak minuta.

Poslije porođaja, za koji doktori pretpostavljaju da je bio između 1. i 17. veljače, Daliborka je imala veliko krvarenje, pa je 17. veljače zatražila pomoć u požarevačkoj bolnici. Kako ni poslije intervencije ginekologa krvarenje nije prestajalo, poslana je u Ginekološku kliniku u Beogradu gdje je patolog otkrio dio posteljice koji je ostao poslije porođaja.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

S obzirom na to da je Daliborka skrivala trudnoću, nije imala ni otvoreni karton, a nije mogla ni objasniti gdje je dijete nakon porođaja, liječnici su alarmirali policiju. Pretresom kuće, a i drugih objekata u dvorištu njenog kuma S. J. u selu Majilovac, gde je povremeno žijvela posljednjih godina, policija je na tavanu štale ispod sijena našla plastičnu crnu vrećicu sa mrtvim ženskim novorođenčetom.

Selo Majilovac šokirano je novim zločinom, ali malo tko želi pričati nedavnoj tragediji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene