Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tadić: Vlada bi se mogla formirati vrlo brzo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Boris Tadić izjavio je nakon završetka prvog kruga pregovora s koalicijom okupljenom oko Socijalističke partije Srbije (SPS), kako bi do dogovora o formiranju nove vlade moglo doći vrlo brzo.

Službeni početak razgovora o formiranju nove vlade između Tadićeve Demokratske stranke (DS) i Socijalističke parije Srbije (SPS) Ivice Dačića u subotu navečer trajali su nešto više od dva sata i bit će nastavljeni u nedjelju .

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić Spori pomaci Održan sastanak savjeta Vijeća za nacionalnu sigurnost: "Dogovorili su se da će se dogovoriti, ali pitanje je hoće li to opstati" Zoran Milanović još nema dogovora Ured predsjednika Milanovića objavio dokument ministra Banožića za koji tvrde da je suprotan Ustavu

Čelnik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić je nakon sastanka izjavio da bi, ukoliko u nastavku razgovora bude postignut isti nivo suglasja, vlada mogla biti formirana vrlo brzo.

"Što prije dobijemo vladu, imat ćemo više vremena da radimo na realizaciji njezinih ciljeva i ostvarivanju pretpostavke za formiranje socijalno odgovorne vlade", izjavio je Tadić.

Lider socijalista Ivica Dačić nakon tog sastanka je rekao novinarima da su razmatrana načela funkcioniranja buduće vlade, ali ne i podjela resora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene