Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počela istraga

Tadić dobio prijetnje smrću, policija traži pomoć od SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću upućuju se prijetnje smrću putem skupine organizirane na internetskoj mreži Facebooku,

Skupina u koju se učlanilo već oko 200 članova nosi naziv ‘Tadiću džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata, snajper te čeka’, a na toj stranici komentari poput ‘bravo’ i ‘super’ ostavljeni su punim imenom i prezimenom u potpisu.

Pročitajte i ovo Theresa May (Foto: AFP) Novi ministar Britanska premijerka May imenovala novog ministra vanjskih poslova nakon ostavke Borisa Johnsona Slika nije dostupna On će vam promijeniti život Fashion Guru vas poziva na audiciju!

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić najavljuje da će u potrazi za onima koji upućuju prijetnje biti zatražena pomoć od SAD-a. On dodaje da je srbijanska policija započela istragu te da se sve prijetnje državnim dužnosnicima i drugim građanima shvaća ozbiljno.

‘MUP će se u konkretnom slučaju obratiti Sjedinjenim Američkim Državama, jer bez suradnje s njihovim ministarstvom pravosuđa nije moguće dobiti podatke od središnjice Facebooka centrale’, kazao je Dačić novinarima. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene