Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Francuski olimpijac

Tragedija u kojoj su poginuli sportaši: 'Čuo sam eksploziju i vidio crni dim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi ekipe koja je snimala reality u Argentini još uvijek su u šoku nakon što su u sudaru dvaju helikoptera izgubili 10 kolega.

Bivši francuski olimpijac, klizač koji je također sudjelovao u reality showu u Argentini, kazao je kako su se dva helikoptera sudarila kada je snimanje bilo u tijeku. Poginulo je 10 osoba.

'Nisam vidio sudar. Samo sam čuo eksploziju', kazao je dvostruki osvajač brončanog odličja Philippe Candeloro koji je razgovarao s francuskim novinarima blizu mjesta nesreće, 1170 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada, Buenos Airesa.

Prvotno su, kazao je Candolore, mislili da jedan helikopter ima tehničkih problema, no uskoro su shvatili da su pale obje letjelice.

'Vidio sam crni dim, ali dva stupa kako se dižu prema nebu, i bilo mi je jasno da su se srušila dva helikoptera', ispričao je olimpijac dodavši da su članovi ekipe još uvijek u šoku zbog svega što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Hitna helikopterska medicinska služba operativno spremni Novi sustav prošao test: Na Uskrs helikopterom prevezeni prvi pacijenti u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Sportske zvijezde poginule u sudaru helikoptera

Među 10 poginulih u nesreći koja se dogodila u ponedjeljak bilo je osam francuskih državljana, uključujući i jedriličarku Florence Arthaud, olimpijsku plivačicu Camille Muffat i boksača Alexisa Vastinea. Svi oni sudjelovali su u snimanju avanturističke emisije 'Dropped' za privatni televizijski kanal TF1.

Zbog čega je došlo do sudara helikoptera još nije objavljeno, piše AP.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene