Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula dvojica mladića (21)

Svjedoci stravične nesreće: "Nismo mogli vjerovati da su iz auta izvukli nekog živog"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tuzlanski kraj zavila je tuga nakon stravične prometne nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića u dobi od 21-godine, a svjedoci pričaju u nevjerici kako su ostali šokirani kad su vatrogasci i policija iz smrskanog vozila izvukli živog 16-godišnjaka koji je bio u autu s njima.

"Pacijent je smješten u Klinici za kirurgiju gdje je zadržan na liječenju. Trenutno je u stabilnom zdravstvenom stanju, svjestan je i komunikativan", piše portal faktor.ba, pozivajući se na izvor iz Univerzitetsko-kliničkog centra u Tuzli.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Svjedoci stravične nesreće, koja se dogodila tijekom noći u utorak, kod mjesta Živinice pored Tuzle, nisu mogli vjerovati kad su iz automobila, u kojem su bila dvojica 21-godišnjaka i jedan maloljetnik, vatrogasci izvukli živu osobu. Preživjeli je bio upravo i najmlađi u automobilu - 16-godišnjak.

Izvlačenje tijela iz potpuno smrskanog Passata trajalo je satima.

U nesreći su poginuli 21-godišnji rođaci Ahmed i Enes Muratović. Ahmed je igrao i u lokalnom Košarkaškom klubu Živinice, koji mu je posvetio i objavu na Facebooku.

"Ožalošćeni smo viješću o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. U ovoj prometnoj nesreći jedna je osoba preživjela. Život je izgubio član našeg Kluba, Ahmed Muratović. Preživjelom brz i uspješan oporavak, poginulim vječni rahmet, a porodicama sabur, želi Uprava našeg Kluba", napisali su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene