Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progutao kuglice

Švicarska: Uhićen s 1,7 kg kokaina u želucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarski carinici otkrili su 1,7 kg kokaina u želucu Nigerijca koji je u nedjelju zajedno s još trojicom sunarodnjaka uhićeni u blizini francusko-švicarske granice, priopćila je savezna carinska uprava.

Četvorica od šestorice putnika u automobilu progutali su ukupno tri kg kokaina u kuglicama veličine pet centimetara, rekao je glasnogovornik ženevske carine Michel Bachar. Rekorder je u želucu imao najmanje 123 kuglice kokaina, koje po veličini odgovaraju 5,5 metara kobasica, dodao je Bachar. Progutao je ukupno 1,7 kg kokaina.

Pročitajte i ovo Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

>> Švicarac krijumčario kokain u cepinu

Taj način krijumčarenja droge poznat je policajcima koji su tijekom proteklih nekoliko mjeseci otkrili nekoliko sličnih slučajeva, a samo prošloga tjedna u Francuskoj je u sličnim uvjetima uhićeno devet osoba. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene