Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sigurna' prostitucija

Izgradili 9 drive-in garaža za seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska je u Zurichu izgradila 9 drive-in garaža za seks koje će koštati 1,5 euro po 'odnosu'. Zemlja u kojoj je prostitucija legalna bilježi manji broj spolno prenosivih bolesti od ostalih zemalja.

U Zurichu je izgrađeno devet odjeljaka u koje se muškarci sa svojim 'pratiljama' mogu parkirati i imati odnos bez narušavanja privatnosti ili uznemiravanja građana, prenosi The Independent.

Pročitajte i ovo Policija u Zürichu (Foto: AFP) Usred bijela dana Pucnjava u Zurichu: Ispred UBS banke ubijeno dvoje ljudi U Zürichu održan prosvjed protiv Trumpa (Foto: AFP) Uoči foruma u Davosu Švicarci prosvjedovali protiv Trumpa: "Gubi se u svoju usr*** zemlju"

Cilj izgradnje drive-in garaža za seks je prvenstveno smanjivanje prenošenja spolnih bolesti, pogotovo AIDS-a. Drugi cilj je prostitutkama osigurati radno mjesto, a kako je u Švicarskoj prostitucija legalna, sve žene moraju proći zdravstvene preglede.

>> Zatočila cimere, jednog prisiljavala na seks

Prostitutke više neće morati stajati na ulicama, već će mušterije, čekati kod drive-in garaža. Kabine imaju i aparate s kondomima radi veće sigurnosti i zaštite.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene