Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Švicarska: srednjoškolac s teškim naoružanjem uhićen u školi u Lausanni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnjeg srednjoškolca s napunjenim pištoljem i džepovima punim streljiva u ponedjeljak je razoružala policija u krugu škole u gradu Lausanne, priopćila je policija.

Policajce je pozvao ravnatelj škole Beaulieu u Lausanni koji je rekao da jedan njihov učenik prijeti da će se ubiti u podzemnoj garaži zgrade.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar

Šestorica policajaca u tajnosti su okružila mjesto događaja i svladala mladića koji je uhvaćen s napunjenim pištoljem i s dvama spremnicima streljiva u džepu.

Njegov ruksak, koji je policija pronašla u razredu, bio je pun streljiva.

Policija ističe da je "uspješnom intervencijom spriječena tragedija".

"Nisam ni sanjao da bi netko od učenika mogao to učiniti. Bio je tih, ali ne i zatvoren, uvijek miran, dobro uklopljen u razred, s dobrim ocjenama", rekao je jedan od njegovih profesora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene