Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen skitnica

Švicarska policija uhitila osumnjičenika za napad motornom pilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon međunarodne potrage, švicarska policija uhitila je muškarca koji je osumnjičen da je motornom pilom napao pet osoba.

Franz Wrousis, star 50 godina, uhićen je u Thalwilu, gradu koji je oko 60 kilometara udaljen od Schaffhausena, grada u kojem se incident dogodio.

Pročitajte i ovo Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi Slika nije dostupna ''Civili ga trebaju izbjegavati" Međunarodna potraga za napadačem motornom pilom

Optužen je da je u ponedjeljak u ured za zdravstveno osiguranje ušao s motornom pilom.

Potraga za Wrousisomskitnicom s kriminalnim dosjeom koji je uglavnom živio u šumi, uključivala je više od sto švicarskih i njemačkih policajaca, stoji u reportaži BBC-a.

U utorak popodne, nakon više od 24 sata bijega, švicarska policija priznala je da ne znaju gdje je Wrousis otišao.

Policija ga je našla u Thalwilu, gradu južno od Züricha. Policija je odbila dati detalje o uhićenju, ali lokalni mediji tvrde da će konferencija za novinare biti u srijedu.

Tijekom napada koji se odvio u ponedjeljak ujutro, oko 10:30, dvoje ljudi je napadnuto i ranjeno motornom pilom u osiguravajućoj tvrtci CSS. Jedna osoba teško je ozlijeđena, zbog čega je prevezena u bolnicu gdje je i operirana.

Policija je rekla da je Wrousis bio mušterija tvrtke koju je napao.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene