Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve opcije još uvijek otvorene

Švicarska policija: Blizanke možda nisu niti odvedene iz Švicarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestale švicarske blizanke Alessia i Livia možda su žive i možda nikad nisu niti napustile švicarsku, tvrdi tamošnja policija.

Ured tužitelja u gradu Vaudu, kao i švicarska policija, tvrde kako ne postoji način na koji bi se potvrdilo da su očevici doista vidjeli Matthiasa Scheppa kako zajedno s kćerima napušta Švicarsku i odvodi ih za Francusku te potom Italiju, prenosi Associated Press.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne žele da potraga stane VIDEO: 'Želimo da ljudi nastave tražiti švicarske blizanke' Slika nije dostupna Ne odustaju od potrage Grozničava potraga za blizankama: Policija moli pomoć

>> Švicarske blizanke viđene u društvu 'misteriozne žene'

Jean-Christophe Sauterel, glasnogovornik policije u gradu Vaudu istaknuo je kako će policija nastaviti istraživati sve mogućnosti bez izuzetaka. Ono što je policija utvrdila jest da je Schepp doista bio u Lyonu 30. siječnja, nakon uvida u njegove razgovore putem mobitela.

Schepp je, podsjetimo, 28. siječnja oteo kćeri, kojima se otad gubi trag, a policija navodi kako je prije toga intenzivno proučavao metode samoubojstva, otrove, oružje i rasporede trajekata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene