Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozne podvodne aktivnosti

Stiglo stotinu dojava da su 'nešto' vidjeli u moru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Analitičari se pak slažu da bi ruska podmornica u švedskom moru odgovarala sve većim aktivnostima Rusa na Baltiku.

U švedskom moru nalazi se možda više sumnjivih plovila, dali su po prvi puta naslutiti iz vojske koja je prekinula intenzivnu potragu za nepoznatom podmornicom koja je u stockholmskom arhipelagu primijećena prije više od tjedan dana.

U međuvremenu je došlo na stotine dojava onih koji tvrde da su 'nešto' vidjeli u moru kod švedskog glavnog grada. U potragu za nepoznatom podmornicom za koju se prvo nagađalo da je ruska krenuli su ratni brodovi i helikopteri te 200 vojnika, piše Sky News.

Kontraadmiral Anders Grenstad je rekao: 'Naša je procjena da je u moru bilo najmanje jedno plovilo koje je do sada vjerojatno napustilo švedske vode. Mislimo da su se u arhipelagu dogodile neke podvodne aktivnosti stranih sila'.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Rusija tvrdi nizozemska podmornica u švedskim vodama, Nizozemska to poriče

Prvo se nagađalo da bi podmornica mogla biti ruska, no Švedska nije direktno optužila Moskvu za upad u svoje vode. Rusi su demantirali da je plovilo njihovo te su optužili Nizozemce, no ovi su opovrgnuli da imaju veze s time. Analitičari se pak slažu da bi ruska podmornica u švedskom moru odgovarala sve većim aktivnostima Rusa na Baltiku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene