Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna ploča

Svećenik upozorava - 'Ovo nemojte koristiti. Opasno je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik s iskustvom u egzorcizmu upozorava ljude da budu oprezni pri igranju s pločom za prizivanje duhova tijekom božićnog razdoblja.

Prizivanje duhova i egzorcizam oduvijek su golicali maštu ljudi. Mnogi od njih koristili su ploču za prizivanje duhova, poznatu i kao 'Ouija', kako bi isprobali mogućnost komuniciranja sa svijetom duhova.

Upravo je posljednjih dana modernija verzija ove ploče pravi hit koji je sve traženiji kao božićni poklon. Tome je doprinio i najnoviji film 'Ouija' koji se odnedavno može pogledati u kinima.

No, katolički svećenik iz Dublina, koji je želio ostati anoniman, za Irish Independent je progovorio o opasnosti korištenja ove ploče tijekom božićnog razdoblja.

Pročitajte i ovo Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo

ŠOKANTAN VIDEO Djevojka postala opsjednuta nakon igre prizivanja duhova

'Lako je otvoriti zle duhove, ali vrlo ih se teško riješiti. Ljudi, pogotovo mladi i tinejdžeri, skloni su eksperimentiranju s Ouija pločom. No, vrlo su naivni pritom ako misle da stupaju u komunikaciju samo s dušom preminule voljene osobe', tvrdi svećenik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene