Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parada ponosa u Budvi

Svećenik svetom vodicom 'očistio' put kojim se kretala gay povorka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg budvanskog Gay Pride koji će ostati zapamćen po divljanju nezadovoljnika i kamenovanju sudionika povorke, stanovnici tog grada pozvali su svećenika kako bi posvetio mjesta kojim se povorka kretala.

Crnogorski paroh Boris Radović sinoć je pozvan na ulice Budve kako bi svetom vodicom 'očistio' trg i restorane gdje se jučer okupilo 40-ak sudionika prve crnogorske parade ponosa, što je on i učinio, prenosi Press.

Pročitajte i ovo Budva, ilustracija KLJUČ U BRAVU Turisti se otrovali u hotelu iz pakla, među njima i dosta Hrvata: "Ovo je osmi put da ga zatvaramo..." Slika nije dostupna Sutra u podne Prvu crnogorsku Paradu ponosa u Budvi čuvat će 400 policajaca

Paroh je budvanski Pride najstrože osudio. 'U svijetu je uvijek bilo bolesti, ali su oni tražili lijeka u crkvama i bolnicama i nisu svoje bolesti proglašavali zdravljem niti su se ponosili njome kao što su to danas pokušali učiniti', rekao je paroh Radović.

>> Neredi na PRVOM gay prideu u Crnoj Gori, bačena i dimna bomba!

On je i pozvao građane da se mole Bogu kako bi čelnim ljudima države 'dao snagu se odupre ovakvim neprijateljima i tako djeci omogućili zdrav i ispravan život koji će ih sačuvati od ovakvih bolesti'.

Budvanski paroh zahvalio je svima koji su javno pokazali nezadovoljstvo, kako ju je nazvao, paradom 'srama i užasa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene