Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustaje od svećeničkog poziva

Svećenik don Vito na misi najavio svoje vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sicilijanski svećenik na misi je izazvao senzaciju među svojim župljanima najavom da će se vjenčati s partnericom koja će roditi njihovo dijete za nekoliko mjeseci, izvijestio je u petak talijanski tisak.

"Ovo je moja zadnja misa, zaljubljen sam u jednu ženu i za nekoliko mjeseci postat ću otac", rekao je don Vito Lombardo (33), svećenik crkve San Lorenzo u gradu Trapaniju na sjeverozapadu Sicilije, prema lokalnom izdanju dnevnog lista La Repubblica.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Misa u moru - 1 Okružen srednjoškolcima Svećenik u kupaćima vodio misu u moru, oltar mu je bio luftić: "Bilo je naivno od mene..."

>> Srbija: I vjenčanje i sprovod zakazani u isto vrijeme

List precizira da veza svećenika i mlade žene traje dugo, ali da je don Vito odlučio obznaniti i okončati svoju službu u crkvi kada je njegova partnerica bila u petom mjesecu trudnoće.

Lokalni dnevni list Giornale di Sicilia navodi da je don Vito informirao Vatikan o svojoj odluci da se oženi prije nego je to objavio svojim župljanima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene