Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danijel Vrbota iz Moskve

"Sve je bilo uzalud, Bijela kuća je promijenila stanara, ali ne i politiku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanar Bijele kuće se promijenio, ali politika nije, kažu ruski mediji i ruska javnost.

Službenih reakcija na summit NATO saveza u Bruxellesu još uvijek nema, no ruski mediji ne kriju svoje iznenađenje, jer podsjećaju kako je Donald Trump u kampanji govorio nešto sasvim drugačije. Zaključuju kako Trump zapravo ide Obaminim stopama, Obama je u vrijeme svojeg mandata Rusiju, zajedno s Islamskom državom uvrstio među glavne prijetnje američkoj nacionalnoj sigurnosti.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Ruski mediji zadovoljno primjećuju kako su ruski zračni udari protiv džihadista u Siriji daleko uspješniji i daleko učinkovitiji od onih američke koalicije.

Ruski građani isto tako ne kriju iznenađenje u svojim komentarima, a Trumpa optužuju da je izdao svoja predizborna obećanja. Kažu kako je očito da se stanar Bijele kuće promijenio, ali politika nije.

Naposljetku, ruski mediji i građani zaključuju da svaki pokušaj da se Rusija i SAD približe jedna drugoj, zajedno s putovanjem ruskog ministra vanjskih poslova, Sergeja Lavrova, u Washington, očito bili uzaludni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene