Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno istina

Sutra se otkriva uzrok pada aviona Air Francea u Atlantik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji će objaviti finalno izvješće o uzroku pada aviona Air Francea koji se prije 2 godine srušio u Atlantik.

Sutra će francuski istražitelji objaviti konačno izvješće o tome koji je uzrok pada Airbusa francuske aviokompanije Air France u kojoj je život izgubilo 228 osoba, među kojima je bio i jedan hrvatski pomorac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata Slika nije dostupna Oboje su mrtvi VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se

Prošle godine iz oceana su izvađene i crne kutija čije su materijale istražitelji dekodirali i proučili. 'Sutra želimo istinu,  ne da nam francuska Vlada kaže da je bila ljudska pogreška jer nije bilo tako', rekao je Nelson Marinho, predsjednik Udruge brazilskih žrtava koji je u nesreći izgubio sina. 'Francuska vlada pokušava izbjeći odgovornost prebacivajući lopticu na ljudsku pogrešku, a nije bilo tako. Nešto nije bilo u redu s avionom', dodao je Marinho.

>> Kapetan Air Francea u trenutku nesreće leta 447 bio sa ženom?!

Air France A330 srušio se na letu iz Rio de Janeira prema Parizu zbog toga što su senzori brzine davali pogrešne informacije, pokazala je prošlogodišnja analiza francuskih agencija za istraživanje nesreće.

Podsjetimo, Airbus A330-200 francuskog Air Francea srušio se 1. lipnja 2009.. U početku je avion bio proglašen nestalim, no ubrzo su pronađene prve krhotine i tijela unesrećenih.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene