Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni dokumenti

FOTO Je li krvavi zločin mogao biti spriječen? Otkriven još jedan propust sutkinje koja nije ubojici zabranila prilazak žrtvi

Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović
Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot
Sutkinja Lejla Numanović koja je bila odgovorna za slučaj nasilja Nermina Sulejmanovića osim toga što je odbila prijedlog MUP-a o zabrani prilaska Nizami Hećimović, u svojem obrazloženju kopirala je dio teksta iz drugog slučaja.

Otkriven je novi propust sutkinje koja je odbila Nerminu Sulejmanoviću izreći zabranu prilaska nevjenčanoj supruzi Nizami Hećimović.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rijedak slučaj Zbog lažne dojave o bombi na nekoliko sati evakuiran Eiffelov toranj

Prema fotografijama koje je objavila Istraga.ba, u obrazloženju odluke sutkinje Lejle Numanović pojavljuje se ime drugog muškarca u svojstvu nasilnika umjesto Sulejmanovića čime se može naslutiti da je sutkinja dio obrazloženja kopirala iz drugog slučaja.

 

Ovaj skandal dodatno pokazuje nezainteresiranost sutkinje o cijelom slučaju te ukazuje na velik propust sudstva da zaštiti žrtvu od nasilja.

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović svi su znali, ali... Dva lica monstruma - jezivi detalji o bodibilderu ubojici: "Ja sam molio i kumio da ne radi to"

Bodibilder Nermin Sulejmanović u petak je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a u svojem krvavom pohodu još je ubio dvoje te ranio troje ljudi. Nakon zločina pred policijom je počinio samoubojstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene