Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Susjedi tvrde: Prisiljava kći da gleda njezine orgije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjedi 37-godišnje D.P. iz Gradiške u Srbiji kontaktirali su Centar za socijalni rad da spriječi ženu koja svoju mentalno zaostalu 13-godišnju kći prisiljava da gleda njezine seksualne orgije s brojnim ljubavnicima.

Susjedi tvrde da je prije nekoliko mjeseci jedan od brojnih ljubavnika 37-godišnjakinje pokušao silovati njezinu kćer, piše Press. 'Kod njezine majke u danu se zna smijeniti nekoliko mušterija, a znaju u isto vrijeme doći dvojica muškaraca. Djevojčicu istjeraju van ili ju prisile da gleda orgije', ispričali su šokirani susjedi.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Nastavlja se potraga Policija prekopava dvorište iz kojeg je nestala malena Danka: "Istražitelji imaju nove informacije" Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Dodali su kakao g+djevojčica zna šetati ulicama i moliti ljude da joj daju nešto za jesti. 'Jednom je plačući istrčala iz kuće vičući da je više 'neće dirati mamin čiko'', pričaju mještani potresnu priču. Majka i kći godinama žive kao podstanari, a susjedi su još prije nekoliko mjeseci zvali centar za socijalnu skrb, ni nitko nije još reagirao, piše Press.

S druge strane, majka D.P. tvrdi da ona priča nije istinita i da on brine za svoju kćer. 'istina je da je moje dijete u svibnju preživjelo pokušaj silovanja, ali to ja nisam kriva. Toga je dana došla u kafić u kojem radim, a kada je trebala ići kući, zamolila sam jednog gosta da je odveze. No, on ju je tijekom vožnje pokušao silovati. Počela je vrištati, nakon čega je on odustao', ispričala je majka.

Dodala je da su priče susjeda neistinite, jer ona nikoga ne dovodi kući i ne zapostavlja svoje dijete. 'Od muškaraca su mi u stan dolazili samo otac, brat, bivši suprug i sada već bivši dečko. Točno je da su se moji bivši znali potući, a policija je intervenirala. Zbog problema koje mi je radio bivši dečko sam ga ostavila', ispričala je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene