Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena raspadnuta tijela

Susjedi osjetili neugodan miris: Bračni par umro od gladi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična priča dolazi iz susjedstva - bračni par iz Beograda pronađen je mrtav u stanu. Najvjerojatnije su umrli od gladi.

Bračni par Milobratović pronađen je mrtav u svom beogradskom stanu. Pronašli su ih susjedi kad su im tijela već bila u fazi raspadanja, a najvjerojatniji uzrok smrt je - glad. To će tek potvrditi obdukcija Instituta za sudsku medicinu, no na njihovu tešku situaciju ukazuje i dug za kruh u obližnjoj pekari koji je iznosio oko 4000 dinara, piše Alo.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Slika nije dostupna Tragedija kod susjeda Petomjesečna beba umrla od gladi, imala je samo tri kilograma

Susjedi su posumnjali da nešto nije u redu kad su primijetili da ih veća nekoliko dana nema u javnosti, kucali su im na vrata u nekoliko navrata, no nitko nije otvarao. Policiju su pozvali kad se zgradom počeo širiti neobjašnjiv smrad.

PRIČA IZ HRVATSKE - 'Nekad se tuširam, kao u prastara vremena, u lavoru'

'Policija nam je rekla da pronađemo dva svjedoka i da uđemo u stan. Moj suprug je razvalio vrata. Nesretna žena ležala je u hodniku mrtva, dok je u spavaćoj sobi na krevetu mrtav ležao njen suprug. Često sam ih i sama obilazila. Nekoliko dana smo im lupali na vrata, ali nitko nije otvarao', rekla je predsjednica kućnog savjeta Dobrila Guzina.

Liječnici hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt bračnog para.

Susjedi kažu kako je bračni par došao iz Hrvatske. 'Nismo nikada imali problema sa njima. Znali smo da teško žive jer su im penzije male. Međutim, nikada nismo čuli da su se žalili. Još se u zgradi osjeća neugodan miris. Krivo nam je što te nedjelje nismo bili uporni, možda smo im mogli pomoći', rekla je jedna susjeda.

Policija u stanu nije našla nikakve znakove nasilja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene