Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Majka vlastitoj kćeri rodila blizance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Surogat majka iz Brazila rodila je blizance svojoj kćeri. Blizanci su rođeni u četvrtak, zdravi su i već su napustili bolnicu. Brazilski liječnici kažu da je to prvi put u povijesti da je majka rodila blizance svoje kćeri.

51-godišnja Brazilka Rosinete Serrao iz grada Reicef je surogat majka svojim unucima blizancima.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Blizanci Antonio Bento i Vitor Gabriel rođeni su u četvrtak, zdravi su i nije im potrebna posebna medicinska skrb.

Mediji u Brazilu već su dobro znali za njihov slučaj, pa su ispred bolnice uz obitelj trenutak rođenja blizanaca iščekivali i brojni reporteri.

'Nekoliko sati prije odlaska u bolnicu, molila sam se za lagani porod svecima Cosmeu i Damiaou, jer oni su zaštitnici blizanaca', ispričala je Rosinete.

Brazilski zakoni dopuštaju samo bliskim rođacima da budu surogat majke, a njezina kći Michelle koja ne može zadržati trudnoću, nema ni jednu sestru.

Unatoč riziku, Serrao je pristala na kćerinu molbu.

Četiri embrija, koja su fertilizirali njezina 27-godišnja kći Claudia Michelle i kćerin suprug Antonio de Brito, implantirani su u Serraoinu maternicu u siječnju.

Doktor Claudio Ribeiro, koji je asistirao pri porodu, kazao je da je to prvi put u svijetu da je majka rodila blizance za svoju kćer.

'Nikada se još nije dogodilo da su se blizanci razvili u maternici svoje bake, tako da vjerujemo da je ovo prvi ovakav slučaj uopće u svijetu', rekao je dr. Ribeiro.

Obitelj je gledala porod na monitoru u čekaonici, a nakon toga su proslavili uspjeh operacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene